Optie 1
zelf plaatsen

Nadat je een keuken bij ons hebt uitgezocht, komen we de keuken bij jou inmeten zodat we deze – en de eventuele (inbouw)apparatuur – kunnen bestellen. Je ontvangt van ons de gedetailleerde technische tekening, zodat je alle informatie hebt die nodig is om de keuken zelf te plaatsen. Uiteraard bezorgen wij de keuken en alle (inbouw)apparatuur op het afgesproken moment bij jou thuis.

Optie 2
Montage

Nadat je een keuken bij ons hebt uitgezocht, komen we de keuken bij jou inmeten zodat we deze – en de eventuele (inbouw)apparatuur – kunnen bestellen. Je ontvangt van ons de gedetailleerde technische tekening, zodat je weet welke voorbereidende werkzaamheden je moet doen voordat we de keuken kunnen plaatsen. Denk hierbij aan het verleggen van leidingen, het aanpassen van elektra of het slopen of plaatsen van een wand bijvoorbeeld.

Afspraak maken

Optie 3
All-in service

Wil je liever dat we niet alleen de nieuwe keuken plaatsen, maar ook de oude keuken slopen en indien nodig leidingen verleggen, elektra aanpassen of wanden stucen? Maak dan gebruik van onze all-in service en wij nemen al dit werk van je over. Samen met onze monteur komen we bij je langs om te inventariseren wat er allemaal moet gebeuren, zodat we op basis daarvan een uitgebreide offerte kunnen maken.