Samen van idee naar ontwerp

Een nieuwe keuken begint volgens ons bij de juiste indeling en een ontwerp dat bij jou past. Bij A&A Keukens helpen we je daarom graag bij het maken van die keuzes. Onze ervaren adviseurs luisteren naar jouw wensen en ideeën en stellen kritische vragen om zo samen tot het beste ontwerp en de beste indeling voor jouw keuken te komen.

Aandacht voor jou en advies op maat

Tijdens een adviesgesprek brengen we jouw wensen en voorkeuren in kaart, ook wat (inbouw)apparatuur betreft. Op basis daarvan maken we een ontwerp dat daarbij aansluit. Een ontwerp dat wat ons betreft pas helemaal af is, wanneer jij tevreden bent. Uiteraard ontvang je dit ontwerp inclusief een prijsopgave digitaal van ons, zodat je thuis alles rustig kunt nakijken.

Dit adviesgesprek begint in onze showroom, waar we je aan de hand van verschillende keukenopstellingen graag laten zien wat mogelijk is. Of het nu om de kleur en het materiaal van het aanrechtblad gaat, de grootte of vorm van de spoelbak of de stijl van de kastjes of lades: we hebben een ruime keuze in al die onderdelen die een Keuken tot jóuw keuken maken.

Afspraak maken

Kom keukens proeven in onze showroom

Je bent tijdens onze openingstijden van harte welkom om vrijblijvend rond te kijken en ideeën op te doen. Wil je graag samen met ons kijken wat mogelijk is, maak dan een afspraak voor een adviesgesprek.